Siirry sisältöön

Palvelut

Palvelemme niin yksityisiä, yrityksiä kuin kuntia kallionlujalla 10 vuoden porauskokemuksella.

Maalämpökaivon mitoitus tehdään aina tapauskohtaisesti. Siihen vaikuttavat useat eri tekijät, kuten rakennuksen lämmitettävät tilat sekä lämpimän käyttöveden tarpeet.

Noudatamme poratessa aina Ympäristöministeriön suosituksia: keruuputkina ovat laadukkaat ja tehdasvalmisteiset tuotteet, joilla saadaan tuottavaa lämmönkeruuta. Porauksista aiheutuva kivituhka kuljetetaan tarpeen mukaan pois siihen tarkoitetulla umpikontilla.

Palvelumme perustuu hyvään luottamussuhteeseen asiakkaan kanssa. Teemme aina viimeisen päälle huolellisesti sen, mitä on yhdessä sovittu ja annamme lämpökaivoille takuun.

Ota rohkeasti yhteyttä ja aloita säästäminen jo tänään!

Meidän kauttamme saat tilattua markkinoiden parhaat pumput. Esitä toiveesi merkistä/mallista, niin laskemme sinulle sopivan paketin.

Jos haluat pumpun asennettuna, niin tarjoamme yhteistyökumppaneidemme kautta laadukasta asennuspalvelua.

Vuosien saatossa on porattujen lämpökaivojen yhteismäärä kivunnut siihen pisteeseen, että vuonna 2021 ylittyy luku 5000. Se on hieno merkkipaalu noin 10 vuoden työuran ajalta, joista viimeiset 5 vuotta päätoimisesti Suomen Kalliolömpö Oy:n porauskalustolla.

Tiesitkö että?

Öljylämmittäjällä on mahdollista saada lämmitysjärjestelmän vaihdosta jopa 4000€ avustus, jos uusi lämmitysjärjestelmä tukee
ei-fossiilisia polttoaineita (öljy, hiili, maakaasu ja turve).

Keskimäärin noin. 60% laskun loppusummasta.